Прогнози за 15.04.2020 г.

Никарагуа | Клаусура
Ювентус Манагуа - Депортиво Окотал
1:00 am
Ювентус Манагуа е на 6-то място с 20 точки, но в миналия кръг направиха голяма крачка по пътя към плейофите в мача си срещу Реал Мадриз. Победата бе спечелена служебно след отказ на Реал да продължат мача след спорно решение на съдията, но така или иначе двубоят отиваше към домакинска победа. Те са много качествен домакин с 5-2-1 баланс. Ювентус играят на изкуствена трева, което вероятно затруднява противниците. От другата страна изглежда виждаме най-слабият отбор в лигата, който е направо трагичен при гостуванията си - 0-1-6 баланс. Лесен успех с бърз аванс е нашето предвиждане. Прогноза Първо Полувреме/Краен Резултат 1/1.

Прогноза

1/1

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%
Никарагуа | Клаусура
Манагуа ФК - Халапа
2:00 am
Манагуа ФК е на най-високото класиране в никарагуанската Клаусура. Те не блестят с особено убедителни победи, но все пак много често успяват да вземат победата, макар и не много лесно. Срещу Халапа успяха да я вземат в 5 от последните 7 мача, а другите 2 бяха равенства. Гостите са на 5-то място в таблицата, но като гост имат едва 1 победа в 8 изиграни срещи. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Никарагуа | Клаусура
Реал Естели - Дирианген
4:00 am
Даваме високи шансове на гостите в това голямо дерби на футбола в Никарагуа, след като Дирианген не са губили в последните 4 мача срещу големия съперник, а сега домакините изглеждат разколебани с 1 победа за последните 4 мача. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Никарагуа | Клаусура
Реал Мадриз ФК - Чинандега
4:00 am
В тази среща виждаме домакинското предимство като решаващо, след като в последните почти 5 години никога победител в мач между Реал Мадриз и Чинандега не е побеждавал гостуващият тим. През този сезон Реал са с 11 пункта у дома, а Чинандега с 5 като гост. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%