Футболни мачове и коефициенти от Bet365

Витория Сетубал – Боавища
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент на Бет365 – 3.00
Сигурност – 4/10
Неочаквано висок коефициент виждаме за гостите и смятаме, че си заслужава да заложим на него. Гостите записаха победа и равен в последните си мачове, докато домакините са в серия от четири поредни поражения. Боавища, също така, има повече спечелени точки през сезона от съперника си, а и го победи в последните им две изправяния един срещу друг. Прогноза 2.

Бурсаспор – Бешикташ
Турция
Час – 20:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Бешикташ се провали в последните си два мача, в които срещна най-големите си конкуренти през този сезон Инстанбул ББ и Фенербахче, и сега изглеждащата сигурна преди това титла вече не е чак толкова сигурна. Тимът все още е първи в таблицата, но няма право на повече грешки. Поне днес не мислим, че ще видим такава. Бурсаспор няма за какво да играе и тотално спря да се опитва да играе в последните кръгове. Тимът допусна три поредни поражения с впечатляващите резултати 5:1, 5:0 и 6:0. Бешикташ има седем поредни победи срещу Бурсаспор и очакваме да спечелят без особени проблеми. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Пандури – Конкордия Чайна
Румъния
Час – 20:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Пандури и Конкордия Чайна рядко правят зрелищни мачове помежду си, като в последните пет такива не видяхме нито един мач с три или повече гола, а в последните три видяхме по максимум един гол. Фактът, че двубоят е директна битка за оцеляване допълнително увеличава шансовете да видим не много резултатен двубой. Прогноза Под 2,5 гола.

Тиргу Муреш – Ботошани
Румъния
Час – 18:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Малко или никакви голове очакваме и от другия румънски мач от днешния ден. Домакините записаха три нулеви равенства в последните си четири мача, докато гостите нямат нито един оувър за последните четири кръга. Това са два от отборите в румънското първенство, в чиито мачове са се вкарали най-малко попадения. Четири от последните пет мача между тях приключиха с Под 2,5 гола и това е нашата прогноза и за днешната среща.