Прогнози за 15.06.2019 г.

Венецуела – Перу
Копа Америка
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 5/10
След като рано сутринта домакинът Бразилия и Боливия откриха Копа Америка, тази вечер ще се изиграе другия мач от Група А между Венецуела и Перу. Ако приемем, че Боливия ще е аутсайдерът, то Венецуела и Перу ще си оспорват второто място в групата. Не очакваме обаче те да решат спора в директния сблъсък. Очакваме по-скоро предпазлив футбол между два отбора на едно ниво. Прогноза Х.

Аржентина – Колумбия
Копа Америка
Час – 01:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Три часа по-късно започва и битката в Група В, където двата фаворита Аржентина и Колумбия се срещат още в първия кръг. Те са фаворити не само в групата, но и са в топ 4 по коефициенти за спечелване на турнира – Аржентина е с 4.40, а Колумбия с 9.00. Смяната на треньора се отрази на отбора на Лионел Меси и компания и той записа стабилни резултати в последните си контроли. Аржентинците победиха Колумбия в последните 2 директни мача и ще поставим залог за тяхна победа. Прогноза 1.

Малага – Депортиво Ла Коруня
Испания Плейоф за Ла Лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Малага не беше по-слабият отбор в гостуването си на Ла Коруня в сряда, но загубата с 4:2 прави задачата им много трудна. Те ще трябва да извлекат най-доброто от предимството на своята арена “Ла Росаледа“ и да се надяват да повторят резултат от някое от последните 3 домакинство, в които спечелиха или с 3:0, или с 3:1 – резултати, които сега ще ги класират за финалния плейоф. Прогноза 1.

Акранес – КР Рейкявик
Исландия
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Започнахме със залог за равенство и ще приключим с такъв, само че от първенството на Исландия. Акранес започна сезона много силно, но скорошните две загуби за първенството и купата поставиха сянка върху досегашното им представяне, заради което не можем да им дадем етикета “фаворит“. КР Рейкявик, от своя страна, започна с колебливи резултати, но след това натрупа 4 поредни победи, с които вече е с равни точки с Акранес. Прогноза Х.