Прогнози за 15.07.2017 г.

Черно море – Витоша Бистрица
България
Час – 18:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
На Витоша Бистрица, един от малкото селски отбори, влизали някога в българския елит, със сигурност няма да му е лесно срещу опитните отбори с традиции, какъвто е Черно море. Шестият в класирането от миналия сезон Черно море цели задължителна победа срещу новака и с оглед на разликата в класата между двата отбора се съмняваме да не я постигне. Прогноза 1.

Славия – ЦСКА-София
България
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
През миналия сезон, ЦСКА-София взеха и двата си двубоя срещу Славия без да допуснат попадение. “Червените“ завършиха на трето място в класирането, докато Славия трябваше да преминат през плейофите за оставане в елита. Оттогава досега, разликата в класите не само не се е стопила, но и според нас се е увеличила. Прогнозираме спокойна победа за гостите. Прогноза 2.

Динамо Загреб – НК Истра
Хърватия
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Миналия сезон бе един от редките случаи, в които Динамо Загреб не успя да достигне до шампионската титла на страната и отборът определено цели това да не се повтаря през този. Тимът има сравнително лесно препятствие в първия кръг. Срещу този отбор, Динамо имат 6 победи в последните си 7 мача. Мислим, че домакините ще стартират кампанията 2017/18 с победа с разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Риека – Славен
Хърватия
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Риека е отборът, който прекъсна хегемонията на Динамо. Домакините направиха исторически силен сезон, а представянето им по-специално у дома бе просто невероятно – тимът записа само един равен (с Динамо Загреб) и спечели всичките си останали срещи. Славен завърши в долната част на класирането с над два пъти по-малко спечелени точки от Риека – 38 срещу 88. Силният отбор на домакините ще изненада футболното общество, ако не спечели с разлика срещу Славен. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.