Прогнози за 15.07.2019 г.

Дунав – Левски
България
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Левски спечели неочаквано убедително двубоя си срещу Ружомберок и това ще им даде малко повече спокойствие и много самочувствие. И двете неща ще могат да използват срещу тима на Дунав, който се превърна в любима мишена за “Сините“ през последните години. Те победиха този отбор 6 поредни пъти и само веднъж допуснаха гол, докато отбелязаха цели 14. Прогноза 2.

Локомотив Москва – Рубин Казан
Русия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Рубин Казан изпрати един много труден сезон, в който имаха проблеми в различни отношения в и извън терена, но най-големият им проблем бе игровият. От участник в Европа Рубин се превърна в отбор, който едва се спаси от изпадане, а в последните 13 срещи за миналия сезон те спечелиха само 1 път. Локомотив Москва заслужено спечели второто място, а срещу Рубин не са инкасирали голове от 6 мача насам. Прогноза 1.

Хобро – Орхус
Дания
Час – 20:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
След като в последните 7 мача между Хобро и Орхус не видяхме повече от веднъж да падат над 2 гола в един мач, този залог ни се струва напълно резонен и за този двубой, който е от първия кръг на датското първенство, а в първите кръгове отборите винаги са малко предпазливи. Прогноза Под 2,5 гола.

Злин – Славия Прага
Чехия
Час – 19:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Въпреки че Славия Прага е шампионът на Чехия, ние ще потърсим един неочакван развой на събитията, тъй като Злин успя да създаде много проблеми на Славия през последните две-три години. В последните 5 директни мача, този отбор загуби само веднъж от шампиона и, логично, това се случи в Прага. Днес те са домакини, а у дома записаха 3 поредни победи в решителните мачове на края на първенството. Прогноза двоен шанс 1Х.