Прогнози за 15.08.2018 г.

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид
Суперкупа на Европа
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.25
Сигурност – 4/10
Доста трудно е да се даде предимство на един от тези два отбора, особено в началото на сезона. Естествено, Реал Мадрид разполага с по-скъпия отбор, но Атлетико и Диего Симеоне не еднократно показаха, че могат да се опънат на “Белия балет“, като достигнаха до равенството и в двата си мача срещу Реал от изминалия сезон. С равен завърши и последния голям финал между двата отбора – финалът на Шампионска лига през 2016 г. – така че считаме като доста вероятно да не видим победа за един от двата отбора в редовното време. Прогноза Х.

Стярнан – Хафнафьордур
Купа на Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Един от малкото футболни мачове в този ден, който е посветен изцяло на финала за Суперкупата, е полуфиналния двубой за купата на Исландия между Стярнан и Хафнафьордур. Стярнан изглежда има известно предимство, защото те победиха Хафнафьордур в единствения им двубой от този сезон и то като гост, а освен това записват и доста по-добри резултати в първенството като цяло. Прогноза 1.

Йокохама Маринос – Нагоя
Япония
Час – 13:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Нагоя играе по-добре от противника си през това лято, като в последните си три мача има две победи и един равен. Йокохама Маринос, който по-принцип е по-успешният тим, записа три поредни загуби и то всичките допуснати с по два-три гола разлика, заради което и не смятаме, че ще вземат трите точки днес. Прогноза двоен шанс Х2.