Прогнози за 15.08.2019 г.

Зоря Луганск – ЦСКА
Трети предварителен кръг на Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – ЦСКА да се класира
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Склонни сме да вярваме, че Любко Петрович ще успее да “изклати“ Зоря Луганск – така, както го стори с Осиек в предния кръг. Сръбският ветеран е може би една от най-добрите опции за такива турнирни битки, а в първия мач не се виждаше как Зоря могат да вкарат гол на “Червените“ от игрова ситуация. Специфичното за гостуването в Украйна е, че противникът не домакинства на своя стадион, а на отдалечено от Луганск съоръжение, на което се събира доста малко публика, така че едва ли и домакинското предимство ще окаже голяма роля. Прогноза ЦСКА да се класира.

ТНС – Лудогорец
Трети предварителен кръг на Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 1 (+1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Преди първия мач от лагера на Лудогорец не скрито обявиха надеждите си да решат всичко в първия мач, за да нямат излишна работа на реванша. Не смятаме, че “Орлите“ ще вложат особени усилия в реванша в Уелс, след като първият мач спечелиха с 5:0. Лудогорец имаше важно дерби преди дни с ЦСКА, а в неделя ще гостува във Варна – все трудни и важни мачове. А с равенството 1:1 с Валур и загубата от Ференцварош показаха, че не им е никак лесно, когато гостуват в Европа. Прогноза 1 с азиатски хендикап +1,5 гола.

Страсбург – Локомотив Пловдив
Трети предварителен кръг на Лига Европа
Час – 21:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Локомотив геройски удържа загуба със само 0:1 в Пловдив преди седмица, но сега смятаме, че каузата им в Европа ще приключи с малко по-сериозен резултат за француците. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Аполон Лимасол – Аустрия Виена
Трети предварителен кръг на Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Аполон Лимасол не само победи Аустрия Виена като гост, но и го направи с по-добра игра от противника. У дома със сигурност ще се чувстват по-комфортно, а за австрийците ще бъде далеч по-тежко на кипърската жега. Не времето обаче им е най-големия проблем, а слабата игра, която се показва и в местната Бундеслига. Прогноза 1.