Прогнози за 15.09.2017 г.

Тулуза – Бордо
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Бордо започна сезона без нито една загуба в първите пет кръга, с което затвърди добрите впечатления от миналия сезон, когато завърши на шесто място в крайното класиране. Тулуза тогава завърши на 13-ата позиция. Те са труден отбор за побеждаване на техен терен, но въпреки това Бордо е по-добре играещия в момента отбор и според нас има известно предимство. Прогноза 2.

Борнемут – Брайтън
Англия
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Борнемут все още не може да запише точка в първенството този сезон след четири поредни загуби и само един отбелязан гол в тях. Новакът Брайтън също започна с две очаквани загуби от Манчестър Сити и Лестър, но след тях записа първата си точка като гост на Уотфорд, а в миналия кръг извоюва и първата си победа. Очакваме възходящата тенденция в играта на гостите да продължи и да не загубят мача си тази вечер. Прогноза двоен шанс 2Х.

Етър – Берое
България
Час – 17:15
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
И двата отбора играят приличен футбол през тази кампания, като и при двата преобладават равенствата – Етър и Берое имат по 4 ремита от 8 кръга до момента. В този мач има всички предпоставки да запишат по още едно равенство – двата тима са сравнително равностойни, с леко предимство за гостите, но пък Етър ще имат на разположение домакинското предимство. Друг добър избор за залог на този мач е за Под 2,5 гола, но ние ще заложим на равенството. Прогноза Х.

Хановер – Хамбургер
Германия
Час – 21:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Тук вече ще заложим за малко голове в срещата. Мачовете на домакините от началото на сезона завършиха с резултати 1:1, 1:0 и 1:0, докато тези на гостите – 0:2, 3:1 и 1:0. И двата отбора не правят впечатляващи мачове, което ни говори, че едва ли в директния им мач ще видим много голове и голови ситуации. Прогноза Под 2,5 гола.