Прогнози за 15.09.2019 г.

Eйбар – Еспаньол
Испания
Час – 14:00
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Ейбар до момента имат 3 мача като гост, не успяха да спечелят нито един от тях и сега ще искат да вземат първата си победа пред собствена публика. Трябва да се отбележи, че, с изключение на мача с Осасуна, в останалите имаше 3+ гола. Еспаньол, също като Ейбар, има една точка до момента. След като се бяха фокусирали върху Лига Европа, сега е моментът да се върнат към битката в Ла Лига. И двата отбора трябва да възстановяват загубеното в началото и виждаме голове в този мач. Прогноза И двата отбора да отбележат – Да.

Бетис – Хетафе
Испания
Час – 23:00
Прогноза – Над 1,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Само 2 гола ще ни трябват за успех на този залог и смятаме, че е много добра възможност. Бетис показа редица проблеми в защита в първите кръгове на Ла Лига, но и демонстрира умения в атака. Хетафе залага на обичайния си защитен стил, заради което и букмейкърите не очакват голове. Надяваме се, че ще видим поне едно попадение през първата част, защото тогава залогът почти със сигурност ще излезе. И една статистика – в последните пет мача между Бетис и Хетафе има четири мача с поне 2 гола, а в три от двубоите попаденията бяха 3 или 4. Прогноза Над 1,5 гола.

Алавес – Севиля
Испания
Час – 15:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Прилично начало за Алавес, които взеха 2 равенства и направиха 1 домакинска победа, но Севиля ще им бъде най-тежкото изпитание до момента. “Андалусийците“ вече спечелиха 2 гостувания на нула, така че едва ли ще се притеснят от обстановката на “Мендисороса“. Прогноза 2.

Валядолид – Осасуна
Испания
Час – 19:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Осасуна започна с победа над Леганес и равен с Ейбар, като и в двата мача запази вратата си суха, а в последния рунд преди паузата изненада Барселона. Валядолид също направиха една сензация срещу гранд, взимайки точка от Реал Мадрид, но в останалите мачове играта им не ни хареса. Залагаме за отбора на Осасуна, който не е претърпявал поражение от март месец. Прогноза двоен шанс Х2.