Футболни прогнози за днешните мачове в Bet365

Бордо – Нант
Франция
Час – 16:00
Прогноза – Х2
Сигурност – 6/10
След като напусна Лестър, Клаудио Раниери направи веднага фурор с новия си отбор Нант, като сега тимът е в серия от четири поредни победи и дели третото място в класирането. Едва ли треньорът ще повтори успеха си от английския шампионат, където стана шампион, но очакваме поне да продължи серията си от шест поредни мача без загуба срещу тима на Бордо, който в предния кръг претърпя тежко поражение с 6:2 от ПСЖ. Вярно е, че преди това домакините се намираха в силна форма, но въпреки това не вярваме в тяхната победа днес и виждаме повече стойност при гостите. Прогноза двоен шанс Х2.

Страсбург – Марсилия
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Новакът Страсбург не започна по мечтания начин присъствието си в Лига 1. Тимът се намира на предпоследно място към момента след спечелването на само пет точки в осем кръга. Марсилия пък дели третата позиция с Нант, а сега е в серия от три поредни победи за първенство и то и трите победи бяха спечелени с разлика. И тук виждаме повече стойност в залозите за гостите. Прогноза 2.

Етър – Левски
България
Час – 17:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Макар и да допусна няколко по-неубедителни резултата, тимът на Левски все пак се представя доста добре с новия си треньор и очакваме да спечели без затруднения гостуването си на новака Етър, който няма победа в пет поредни двубоя. Прогноза 2.

ЦСКА-София – Пирин
България
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Три точки очакваме и от големия съперник на Левски, който е втори във временното класиране и е абсолютно безапелационен в последните си домакинства, спечелени с 3:0, 3:0, 6:1 и 4:1. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.