Прогнози за 15.10.2018 г.

Исландия – Швейцария
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Исландия показа изключително слаба форма в първите си два мача от Лигата на Нациите, губейки и двата със сериозна разлика. По-тежката загуба бе претърпяна именно от Швейцария, когато “Кръстоносците“ спечелиха с 6:0. Те все още имат всички шансове да завоюват първото място, но за целта трябва задължително да спечелят днес. Прогноза 2.

Испания – Англия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
По-интересният мач от елитната дивизия на Лигата на Нациите днес ще бъде между Испания и Англия. Испания е лидер в групата с 6 точки от 2 мача и днес може да си осигури първото място в групата. Всъщност, дори и равенството ще им гарантира първата позиция, което е единственият довод против този залог, но все пак смятаме, че играчите на Луис Енрике ще вземат и победата пред собствена публика. Прогноза 1.

Босна и Херцеговина – Северна Ирландия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Босна също е безпогрешна до момента, записвайки две победи от два мача, в това число и успех над Северна Ирландия като гост. Британците пък не само загубиха от днешния си опонент, но и претърпяха ново поражение от Австрия в петък, което тотално срина шансовете им за каквото и да било. Един Джеко, Миралем Пянич и компания имат безспорно повече качества от състезателите на Северна Ирландия. Прогноза 1.

Финландия – Гърция
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Изненадващо за мнозина, Финландия е лидер в групата си след три победи с по 1:0. Това може би не трябва и да бъде толкова изненадващо, тъй като за четирите контроли през 2018 г. на тима само един противник успя да им отбележи гол. Гърция не успя нито веднъж да вкара повече от един гол за своите осем мача в последната година, така че едва ли ще предложат атакуваща мощ, която да пречупи стабилната защита на финландците. Прогноза двоен шанс 1Х.