Прогнози за 15.10.2019 г.

Швеция – Испания
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Швеция срещу Испания ще бъде най-интересният мач в последния ден на европейските квалификации за месец октомври. Испания се откъсна на пет точки пред всички претенденти и може да се чувства спокойна за Европейското. Швеция ще бъде много по-мотивираният отбор, защото Румъния и Норвегия изглеждат способни да атакуват втората позиция, а и са твърде близо до нея. Шведите успяват да покажат мобилизация във важните мачове, правят силни резултати у дома и очакваме да вземат ценни точки от иберийците. Прогноза двоен шанс 1Х.

Румъния – Норвегия
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Румъния срещу Норвегия пък ще бъде един от най-равностойните мачове за деня. И двата отбора се представят на ниво, въпреки че норвежците направиха повече равенства, отколкото би им се искало – 4 от мачовете им завършиха с Х. Прекият двубой между двата тима в Норвегия завърши 2:2 и считаме този изход като много вероятен и за срещата в Букурещ. Прогноза Х.

Фарьорски острови – Малта
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Не виждаме защо Фарьорските острови да са фаворити в битката срещу Малта, след като домакините изгубиха прекия двубой в първия кръг. След това и двата тима записаха само загуби, но головата разлика на Малта е малко по-добра от тази на противника. Малта загуби само с 1:0 и 2:0 в последните си две гостувания срещу Румъния и Норвегия, докато Фарьорските острови загубиха с 3 и 4 гола разлика в последните си три двубоя. Прогноза двоен шанс Х2.

Гърция – Босна и Херцеговина
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Гърция продължава с ужасното си представяне и за отбора вече е пределно ясно, че няма шанс за втората позиция, след като е с 1 точка в последните 5 кръга. Босна има всички шансове да се бори за нея, тъй като отстои на две точки зад втория Финландия. Босненците определено има какво да подобряват в изявите си като гост, но срещу обезкървения тим на Гърция по-скоро ще победят. Прогноза 2 Равен Няма Залог.