Прогнози за 15.10.2020 г.

Финландия | Вейкауслига
Сейняйоен - ХИК Хелзинки
6:30 pm
Сейняойен показаха, че не са за подценяване и че могат да бъдат един от най-постоянните отбори във Финландия. През изминалите 6 мача тимът спечели 5 победи и 1 равенство. През този период точките на ХИК Хелзинки са по-малко със своите 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, въпреки че като цяло са отбор на по-високо ниво. Сейняойен издържаха с ремита в два от последните три мача срещу ХИК. Залагаме за ново силно представяне от тяхна страна. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%
Финландия | Вейкауслига
РоПС Рованиеми - ФК Лахти
6:30 pm
РоПС Рованиеми е най-слабият отбор във финландското първенство и едната случайна победа през септември не променя това. Около тази победа тимът има 14 загуби и за целия сезон е с 5 точки. 25 са точките на ФК Лахти, чиято линия на резултатите е балансирана и солидна с приблизително равно съотношение на победите, равенствата и загубите. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Финландия | Вейкауслига
Интер Турку - КуПС Куопио
6:30 pm
Дербито между първия и третия в класирането. Разликата в класирането не е голяма, но разликата в броя на загубите е чувствителна. КуПС има само 1 поражение от 18 кръга, докато Интер е с 5. Много трудно губят гостите, а срещу този съперник много често печелят - 7 пъти в последните 9 мача. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Финландия | Вейкауслига
Хонка - ИФК Мариехамн
6:30 pm
Формата на фаворита Хонка спадна и вече четвърти пореден мач не успяват да спечелят. Те като цяло са царе на равенствата с 10 хикса в 18 кръга. Затова и смятаме, че принципно по-слабия тим на ИФК Мариехамн има не лош шанс за Х.

Прогноза

Х

Коефициент

5.00

Сигурност: 50%