Мондиал 2018

Южна Корея – Узбекистан
Квалификации за СП
Час – 13:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Южна Корея се представя по изключително силен начин в мачовете си у дома. Те имат само победи пред собствена публика от повече от година и половина насам. В отбора на Узбекистан се състезават футболисти от по-ниско ниво и едва ли ще съумеят да направят нещо като гост на Южна Корея. Прогноза 1.

Сирия – Иран
Квалификации за СП
Час – 14:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук разликата в нивото на футболистите на двата отбора е още по-сериозно. Иран има не лоша футболна история с добри представяния на големи форуми, а сега започнаха повече от добре кампанията за Мондиала в Русия. Тимът има 10 точки от 12 възможни и все още не е допуснал попадение. Сирия имат четири пункта и шансовете им до голяма степен угаснаха. Прогноза 2.

Тайланд – Австралия
Квалификации за СП
Час – 14:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Австралия е отбор с изключително много участия на Световни първенства и сега е един от фаворитите в азиатските квалификации. Тимът на Тайланд е в серия от четири поредни загуби, последните три от които с хендикап, и няма никакви шансове за каквото и да е. Австралия е много по-класният отбор и очакваме да спечели с убедителна разлика. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

ОАЕ – Ирак
Квалификации за СП
Час – 17:20
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
ОАЕ показаха още в първия кръг, че не са никак случаен отбор, когато победиха като гост пълният със звезди отбор на Япония. В същото време, гостите паднаха от всички, освен от Тайланд. Прогноза 1.