Прогнози за днес

Австралия – Хондурас
Бараж за СП
Час – 11:00
Прогноза – 1
Коефициент 1.60
Сигурност – 8/10
В този интерконтинентален бараж-реванш за Световното първенство в Русия, Австралия ни изглеждат като отборът с по-добър изглед към Русия. Домакините се представиха по-добре в Хондурас в първия мач, завършил 0:0, а на собствен терен шансовете им са доста по-големи, тъй като те по принцип играят по-силно на домашна сцена. Австралийците са в серия от четири поредни победи в официални срещи у дома, докато Хондурас има само един успех в последните си осем гостувания. Прогноза 1.

Транмиър – Питърбъро
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Днес ще се изиграе и едно преиграване на двубоя от първия кръг във ФА Къп, след като първият сблъсък завърши с равенство пред 11 дни. Това равенство бе доста изненадващо, тъй като Питърбъро е по-силният отбор и играе с цели две дивизии по-нагоре от днешния си противник. Въпреки че не съумяха да спечелят у дома, на Питърбъро им се приписват много добри шансове да успеят да спечелят в мача на чужд терен. Прогноза 2.

Трелеборгс – Йонкьопингс
Швеция
Час – 19:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
След края на сезона в Швеция, остава да се изиграе баража за участие в елитната дивизия между третия във втората Суперетан лига Трелеборгс и 14-ия в елита Йонкьопингс. Залогът в този двубой е много голям и очакванията са двубоят да завърши без много голове, още повече след като и в мачовете и на двата отбора в дивизиите им нямаше много попадения – домакините имат 3 оувъра в последните си 11 двубоя, а гостите нямат нито един мач с три или повече попадения в последните си 5 срещи. Прогноза Под 2,5 гола.

Жалгирис – Утенис
Литва
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Три кръга преди края на литовското първенство, Жалгирис е на второ място на точка зад лидера Судува и е абсолютно задължен да спечели срещу последния в шампионската дивизия Утенис, за да продължи да се бори за титлата. Домакините имат три поредни победи срещу този противник, а в последното си домакинство от август го разгроми с 5:0. Можем да очакваме спечелен мач с поне два гола разлика от Жалгарис и в този мач. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.