Футболни прогнози с добра успеваемост

Белгия – Исландия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отборът на Белгия е задължен да направи днес така важната крачка към полуфиналите на Лигата на Нациите с победа срещу обезверения тим на Исландия, който е с 0 точки след 3 мача и ще завърши на последно място каквото и да се случи в днешния мач, който се явява последен за гостите. Определено отборът на гостите е изгубил инерцията си от подема покрай успешното Европейско и добрите квалификации за Световното. Бронзовия медалист от Мондиала е перфектен до момента в този турнир и смятаме, че това ще продължи. “Червените дяволи“ победиха с 3:0 Исландия в първия мач между двата тима. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Австрия – Босна и Херцеговина
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Босненските национали запазват перфектния си баланс в Лигата на Нациите и могат още днес да се класират за полуфиналната фаза на “B“ дивизията, като за целта ще им бъде достатъчно просто да вземат една точка в гостуването си на Австрия. С оглед на досегашните резултати и играта на Босна, очакваме те да спечелят. Прогноза двоен шанс Х2.

Гърция – Финландия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Положителен резултат очакваме и от една от най-големите изненади в Лигата на Нациите. Финландия, която няма големи футболни традиции, изненада всички със своите четири победи до момента, в които нито един противник не успя да им отбележи гол. На тях също им трябва само точка, за да си гарантират полуфинала. Прогноза двоен шанс Х2.

Сан Марино – Молдова
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Футболното джудже Сан Марино бе победен с разлика от всеки един противник в Група 2 на “D“ дивизията на Лигата на Нациите. Общо, избраниците на Франко Варела са с 12 допуснати гола и 0 вкарани. Молдова все още таи надежди за първото място в групата и убедителната победа за подобряване на головата разлика е задължителна за тима. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.