Прогнози за футбол

Лестър – Флийтууд
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Днес е ден за преиграване на двубои от третия кръг на английската ФА Къп. Лестър не спечели срещу Флийтууд в един мач, който очевидно бе силно подценен от “Лисиците“. Гостите играят в Лига 1 – третата английска дивизия – и е естествено да не могат да се мерят спортно-технически с тима на Лестър, който само преди два сезона стана шампион на страната. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Уест Хям – Шросбъри
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук ситуацията е много подобна на първия мач. Коефициентът за Уест Хям е малко по-висок в сравнение с този на Лестър, така че ще можем да си позволим лукса да заложим на чиста тяхна победа, без хендикапи, срещу още един тим от Лига 1. Прогноза 1.

Мансфийлд Таун – Кардиф Сити
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
И тук разликата между отборите е две нива, само че Кардиф играят в Чемпиъншип, а Мансфийлд – в Лига 2. Мотивът обаче остава същият – две нива разлика са твърде много дори и по-английските стандарти, където лигите са една идея по-изравнени в сравнение с други държави. Прогноза 2.

Спарта Ротердам – Витес
Холандия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Прехвърляме се към отложения двубой от Ередивизи между Спарта Ротердам и Витес. Освен, че Витес имат три поредни победи над Спарта, последната от които с 5:0, сега домакините са в серия от 5 поредни загуби (последните две от които с резултати 4:0 и 7:0) и делят последното място в таблицата, докато Витес е в предната половина на класирането, така че смятаме, че залогът си заслужава. Прогноза 2.