Прогнози за мачовете днес

Гингам – Рен
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Рен започна да печели мачовете си наред и влезе в серия от вече 4 поредни победи и 4 мача без допуснат гол. Така гостите са 7-и в класирането преди мача срещу последния Гингам. Домакините са с 11 пункта за целия сезон – по-малко, отколкото гостите спечелиха само за последните 4 кръга. Прогноза 2.

Ним – Нант
Франция
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Отборите на Ним и Нант изглеждат като близнаци през този сезон. Те имат един и същ брой победи, брой равенства и дори брой отбелязани голове. Разликата в допуснатите голове е само два. Ним са спечелили 9 точки у дома, а Нант 8 точки като гост. По нито един статистически показател не можем да разделим тези два отбора и заради това равенството се превръща във вариант номер едно за този двубой. Прогноза Х.

Сент Етиен – Марсилия
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Ще заложим за по-високия коефициент тук, тъй като гостите не са печелили в 8 поредни мача, докто Сент Етиен спечели последните си 3 двубоя. Плюс това са и домакини, което е много важно за тях, тъй като са спечелили 23 точки в 9 мача на собствен терен. Прогноза 1.

Тулуза – Лион
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Тук ще заложим чисто и просто за по-високата класа, която определено имат “Хлапетата“. Тя си пролича в последните 6 двубоя срещу Тулуза, които неизменно бяха спечелвани от Лион. А играчите на Тулуза очевидно изпитват сериозни психологически затруднения, когато трябва да излязат пред своите фенове, тъй като на собствен терен не са печелили от месец август насам. Прогноза 2.