Прогнози за 16.03.2020 г.

Русия | Премиер лига
ФК Тамбов - Криля Советов
6:30 pm
Високият коефициент за оувър обуславя нашия залог. Двата тима се срещнаха преди 15 дни и завършиха 4:1 за ФК Тамбов. Трябва да отбележим, че това стана в приятелска среща, но и в официалните мачове не липсват мачове с голове. Последното домакинство на ФК Тамбов завърши с резултат 1:2. Предишното бе 0:2, а още по-предишното - 2:3. Прогноза Над 2,5 гола.

Прогноза

Над 2,5 гола

Коефициент

2.50

Сигурност: 60%
Турция | Суперлига
Анталияспор - Сиваспор
7:00 pm
Мач от турската Суперлига, в който Сиваспор е с по-големи шансове за победа. Гостуващият тим записа 7 точки в последните 3 кръга - активът им не е пълен само заради едно равенство с Галатасарай. Добрите резултати не са временно явление - цялата кампания е силна за Сиваспор и при успех в този последен мач за кръга ще излязат на, забележете, една точка от първото място! Едва ли някой е очаквал, че този тим ще се бори за титлата при такава силна конкуренция в Турция. Това трябва да притеснява най-слабия домакин в лигата Анталияспор. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%
Турция | ТФФ Първа Лига
Алтънорду - Баликесирспор
6:00 pm
Алтънорду не достига до добри резултати като гост на Баликесирспор, но за сметка на това у дома са безгрешни с 3 поредни победи. Тази тенденция се забелязва и срещу останалите отбори в лигата - те имат над три пъти повече точки в домакинските си двубои. Баликесирспор, със своите 4 мача без победа, не са в състоянието, в което можем да очакваме добро представяне срещу силен домакин. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Турция | ТФФ Първа Лига
Ескишехирспор - Адана Демирспор
1:00 pm
Домакините от сега могат да мислят за живота си в трета дивизия. Те са на 8 точки от спасението и с 1 равенство и 5 загуби в изминалите 6 кръга. Адана Демирспор е от отборите в борбата за Лига Европа. Те се ограничиха до 2 поражения за 12 кръга в последно време. Очакваме аванс за гостите през първата част. Прогноза 2 Първо Полувреме.

Прогноза

2 ПП

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%