Прогнози – Франция

Аячо – Лил
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Лил навлязоха в страхотна форма, записвайки пет поредни победи. Те все още имат реален шанс да се борят за място в Шампионската лига или поне за Лига Европа. Домакините се намират в зоната на изпадащите и определено отстъпват като класа на съперника си. Те имат само една победа в последните си 14 мача за първенство. Прогноза 2.

Бастия – Сент Етиен
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Бастия са в средата на класирането и не се борят за нищо, докато гостите са един от отборите, които са в играта за местата в евротурнирите. Сент Етиен спечелиха последните си три мача и вече са на само четири точки от третото място, даващо право на участие в Шампионската лига. Гостите са нашият фаворит за днешния сблъсък. Прогноза 2.

Троа – Реймс
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Троа са на последно място в класирането, като са на цели 18 точки от предпоследната позиция. Естествено, отборът няма никакъв дори и теоретичен шанс за оцеляване. Тимът записа само загуби в последните си седем мача. Една от тях е запомнящия се мач срещу ПСЖ у дома, загубен с 9:0. Реймс спечелиха в последния кръг срещу Нант. Те обаче са на само две точки над зоната на изпадащите, така че двубоят е на живот и смърт за тях. Срещу изпадналия Троа е идеалния шанс да се откъснат напред. Прогноза 2.

ПСЖ – Каен
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините отпаднаха от Шампионската лига и вече им остава единствено да довършат първенството във Франция. Бяха малко понамалили темпото покрай важните мачове от Шампионската лига, но сега няма за какво да се пазят. Очакваме спокойно победа над средняка Каен, макар вече титлата и на теория да е тяхна. Прогноза 1.