Прогнози за Първа Бундеслига

Вердер – Хамбургер
Германия
Час – 16:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Вердер играе страхотно през последните два месеца, като за този период имат шест победи и две равенства. Като прибавим към силната форма на домакините това, че Хавбургер е вторият най-слаб гост в Германия, шансовете трите точки да останат във Вердер са големи. Прогноза 1.

Дармщад – Шалке 04
Германия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Дармщад отдавна нямат за какво да играят, тъй като изпадането им е гарантирано. Тимът успя да спечели само 16 точки през кампанията и с това показа, че не е достатъчно добър за това ниво. Шалке е добър отбор от средата на класирането, който трябва да спечели днес. Прогноза 2.

Бетис – Ейбар
Испания
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Ейбар заема седма позиция в испанското първенство и може да се пребори спокойно за място в Лига Европа, като ще увеличи още повече шансовете си при успех днес. Ейбар играят силно в последно време и имат три поредни победи. Точно на обратния полюс е 15-ия Бетис, който има три поредни загуби, като те най-вероятно днес ще нараснат на четири. Прогноза 2.

Валенсия – Севиля
Испания
Час – 17:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Валенсия е в серия от три поредни победи, докато Севиля изпадна в лека криза и успя да спечели само един двубои в последните шест кръга. Определено след отпадането от Лестър в Шампионската лига Севиля не играе на познатото ниво. Валенсия винаги се представя силно в домакинствата си на Севиля, като успя да спечели последните шест такива мача. Смятаме, че ще се поздравят с успеха и днес. Прогноза 1.