Прогнози за 16.04.2018 г.

Рио Аве – Тондела
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Рио Аве продължава да се представя много добре в домакинствата си, за разлика от мачовете като гост. Те имат 5 победи и 1 равен в последните си 6 мача у дома. Домакините се борят за петото място в класирането, което може да им даде право на участие в Лига Европа. Тондела няма голяма мотивация в момента и това си пролича в последните четири мача на тима, в които не достигна нито веднъж до трите точки. Прогноза 1.

Брей Уондърърс – Шамрок Роувърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Ужасното начало на сезона за Брей Уондърърс ни кара да се съмняваме сериозно в техните шансове за победа в днешния мач. В десетте кръга от началото на сезона, домакините имат 9 загуби и 1 равен, а головата им разлика е 4:29. Доста по-стабилни са изявите на Шамрок Роувърс – 16 точки и пето място в класирането. 6:0 в полза на Шамрок завърши последният директен мач между двата тима. Прогноза 2.

Дери Сити – Бохемиън
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
След трите загуби в началото на сезона за един от най-успешните ирландски клубове Дери Сити, домакините се съвзеха и сега са в серия от пет поредни победи. Освен това, Дери Сити имат и осем поредни победи срещу Бохемиън. Традиционно успешното представяне срещу този съперник и прекрасната им форма ни насочват към тяхна победа днес. Прогноза 1.

Асколи – Парма
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Славният тим на Парма крачи уверено към завръщането си в Серия А. Възроденият тим на Парма има 1 реми и 4 успеха в последните 5 кръга, а при още една победа тази вечер над Асколи ще се залепи до второто място в класирането (първата и втората позиция в Серия Б дават директна промоция). Тимът на Асколи е все още в зоната на изпадащите, въпреки добрите си резултати в последните няколко седмици. Тяхното цялостно представяне е доста по-слабо от това на Парма, а и сегашното им състояние не е по-добро. Прогноза 2.