Прогнози за 16.04.2019 г.

Ювентус – Аякс
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Мислим си, че този мач ще бъде много по-труден за Аякс, отколкото мачът в Мадрид. Ювентус в момента е много по-организиран отбор от Реал и едва ли ще остави бързите и технични младоци на Аякс да се развихрят, както ги оставиха играчите на “Белия балет“. Италианският шампион натрупа много опит за такива срещи и според нас той ще се окаже решаващ за победата в двубоя в Торино. Прогноза 1.

Барселона – Манчестър Юнайтед
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Въпреки че едва ли този мач ще е толкова скучен, колкото първия, все пак виждаме много добра стойност в този необичайно висок коефициент за Под 2,5 гола. Като имаме предвид, че в първия мач почти нямаше голови положения, а “Червените дяволи“ дори не достигнаха до удар към вратата, вижда ни се достатъчно възможно да не паднат повече от две попадения днес. Прогноза Под 2,5 гола.

Брайтън – Кардиф Сити
Англия
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Днес има и един мач с английски привкус, в който головете са дори много по-малко вероятни. Брайтън не са вкарвали гол в последните 4 мача, а Кардиф Сити в последните два, но сме почти сигурни този залог не заради това, а заради огромния заряд на двубоя, който няма да позволи абсолютно никакви рискове. Това са двата отбора, които вероятно ще спорят помежду си за 17-ата спасителна позиция, така че никой няма да иска да сбърка фатално срещу пряк конкурент. Прогноза Под 2,5 гола.

Локомотив Пловдив – Септември
Купа на България
Час – 19:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Важен първи полуфинал ще има днес от българската купа, за който прогнозата ни не се различава много спрямо горните два мача. Наличието на мач-реванш ще направи така, чеи двата отбора а не бързат. Мач между Локомотив Пловдив и Септември по принцип предполага малко голове, но в настоящата ситуация е още по-възможно да успеем с този залог. Прогноза Под 2,5 гола.