Русия – Премиер Лига

Спартак Москва – Терек Грозни
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Спартак успяха да спечелят последните си три мача без да допуснат един гол. Противникът им се намира в доста по-лоша форма. Вярно е, че Терек имат предимство в преките двубои през последните години, но точно в този момент смятаме, че домакините ще спечелят. Прогноза 1.

ЦСКА Москва – Краснодар
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Лидерът в класирането ЦСКА Москва няма право на грешка, тъй като вторият в класирането е на само две точки разстояние от тях и всяка загуба на точки може да се окаже фатална. Армейците не сгрешиха нито веднъж в последните си четири мача. Двата отбора се изправиха един срещу друг на същия стадион само преди няколко седмици в двубой за купата, който бе спечелен от ЦСКА с 3:1. Очакваме те да спечелят отново в този толкова важен мач за тях. Прогноза 1.

Лугано – Йънг Бойс
Швейцария
Час – 17:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Лугано се нуждаят отчаяно от точки, за да могат да оцелеят в елитната швейцарска дивизия, докато противникът им със сигурност ще завърши на втората позиция в крайното класиране, каквото и да се случи оттук нататък. Откакто Лугано се завърнаха в елита, Йънг Бойс ги победиха само веднъж в три мача. Не смятаме, че ще победят днес. Прогноза двоен шанс 1Х.

Есберг – Брьондби
Дания
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Есберг спечелиха само една точка в последните си пет мача. Те са на предпоследно място в класирането, но все пак няма как да изпаднат. Брьондби от своя страна се борят за своето място в европейските турнири. Те спечелиха последните си два мача. Прогноза 2.