Прогнози за 16.05.2019 г.

Белененсеш – Насионал
Португалия
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 6/10
Малко по-рано от останалите двубои в последния кръг на Примейра лига ще се изиграе срещата между Белененсеш и Насионал, но това не е нарушение на правилата, тъй като срещата е без реално значение за изхода на първенството. Белененсеш не може да достигне до Лига Европа, но пък може да се изкачи с цели 3 позиции напред в класирането при победа. Насионал не може да направи нищо друго, освен да завърши на 17-ото място. Спечелването на само 2 точки в последните 9 кръга предопредели съдбата на този отбор към втората португалска лига. Белененсеш победи Насионал в гостуването и днес залагаме за тяхна победа и в домакинството въпреки по-слабите резултати на отбора към днешна дата. Прогноза 1.

Андерлехт – Генк
Белгия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Генк прекъсна серията си от 5 поредни победи срещу Брюж на 12 май, но все още има 3 точки аванс пред този отбор 2 кръга преди края. От голямо значение обаче е победата над Андерлехт. Домакините се провалиха в шампионските плейофи и са с 1 победа в в 8 кръга. С 3:0 загубиха от Генк на старта на тези плейофи. Двата тима играта още 2 пъти и в редовния сезон – мачове, също спечелени от Генк. Общо 5 са поредните победи на Генк срещу Андерлехт. Прогноза 2.

Йънг Бойс – Грасхопърс
Швейцария
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Йънг Бойс категорично надви Базел през този сезон и ще спечели Супер лигата на Швейцария със сериозна разлика (20 точки е тя в момента). Грасхопърс ще отпадне от елита, след като не е печелил мач в 18 поредни кръга. Това е истинска битка между Давид и Голиат. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Лугано – Санкт Гален
Швейцария
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Победителят в този мач ще получи ключово предимство в борбата за Европа, тъй като ще излезе на трета позиция малко преди последния кръг в швейцарския шампионат. Според нас това ще бъде отборът на Лугано, тъй като той спечели сравнително лесно последните 2 домакински мач, а освен това победи и в последните си 2 домакинства. Прогноза 1.