Прогнози – Ирландия

Дрогеда Юнайтед – Дъндалк
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 5.00
Сигурност – 4/10
Макар букмейкърите да определят гостите като категоричен фаворит, домакините показаха много стабилни игри в последните кръгове, особено що се отнася до защитата им. Те завършиха наравно в последните си три мача, като любопитното е, че и в трите мача не се отбеляза нито един гол. А съперниците не бяха никак слаби. Дъндалк пък претърпяха тежко поражение в последния кръг у дома срещу лидера Корк Сити с 3:0. Дрогеда доказаха, че могат да се отбраняват отлично и според нас могат да достигнат до равенството и в този мач. Прогноза Х.

Корк Сити – Лимерик
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Корк Сити е абсолютен доминант в ирландското първенство за този сезон. Тимът има 16 победи и 1 равен в 17 срещи от началото на кампанията, а головата му разлика е 48:8. Лимерик е на шесто място в класирането с повече от два пъти по-малко точки от днешния си опонент. Корк Сити победи Лимерик на два пъти с по 3:0 през 2017 година, въпреки че и двата мача бяха като гост. Смятаме, че ще направят победа с разлика и в домакинството си. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Сейнт Патрикс – Бохемиън
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Този ни залог е основан на двубоя между двата тима в последния ден на месец март, когато Сейнт Патрикс победиха Бохемиън с резултат 4:0 като гост. Смятаме, че пресните спомени от този разгром ще натежат в този мач между два отбора, които са иначе от една черга. Прогноза 1.

Брей Уондърърс – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Дери Сити се доказаха като отбор, който е много трудно да бъде победен. Тимът има само 3 загуби в 17-те кръга до сега, като нито едно от тези поражения не е в последните 10 кръга. Брей Уондърърс пък не взеха точка от нито един от последните си два мача, а вече в пет поредни кръга нямат победа. Прогноза двоен шанс Х2.