Прогнози за ден 3 от Световното първенство по футбол

Франция – Австралия
Световно първенство
Час – 13:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Много е вероятно на Австралия да им се случи това, което им се случи на Световното преди четири години – да отпаднат от групата с актив от нула точки. Те са безспорно най-слабият отбор в група C, а разликата с Франция е най-фрапантната. Суперзвездите на “Петлите“ са длъжни да преодолеят с лекота “Кенгуратата“. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Перу – Дания
Световно първенство
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Този мач изглежда напълно равностоен, заради което ще заложим за отбора с по-висок коефициент, който според нас носи стойност в този мач. 3.20 коефициент е много добра оферта за отбор, който допусна само едно попадение във вратата си за пет контроли през 2018 г., въпреки че в тях игра срещу сериозни отбори, голяма част от които са също на световното – Хърватия, Исландия, Шотландия, Саудитска Арабия и Швеция. Датчаните също допускат малко голове в контролите си, като изключим трите попадения във вратата им при срамната загуба от Йордания, но пък в същото време вкарват по-малко от Перу. Вероятността домакините да спечелят е достатъчно висока, за да бъде изгоден този залог. Прогноза 1.

Аржентина – Исландия
Световно първенство
Час – 16:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Дори и Аржентина да успее да победи, не вярваме храбрите исландци да се дадат без бой, а съпротивата им според нас ще се материализира в един мач с малко голове. Островитяните са известни с компактната си игра и малкото положения, които се откриват пред противниковите футболисти. Не ни се вярва да видим много голове в този мач. Прогноза Под 2,5 гола.

Хърватия – Нигерия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Хърватите се приемат като един от скритите фаворити в групата и на цялото Световно като цяло и това не е случайно – съставът им е препълнен с изключително талантливи играчи, с които заслужават да играят на елиминациите. Победата в първия мач срещу Нигерия е много важна за постигането на тази цел и, имайки предвид изключително слабите резултати на “Супер орлите“ в последните им контроли, “Шахматистите“ би трябвало да победят. Прогноза 1.