Безплатни прогнози за деня

Норкьопинг – Йостерсундс
Швеция
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Двата отбора не се бяха срещали от много години, когато се изправиха един срещу друг през февруари в мач, който приключи с успех за Норкьопинг с 4:0. Това не е единствената причина, поради която смятаме да се доверим на домакините. Те се представят изключително силно от началото на кампанията, движат се втори в класирането, а в двубоите си като домакин имат 5 победи и 1 равен с голова разлика 17:4. Йостерсундс е отбор с доста по-скромни възможности и точно като гост едва ли ще успее да се противопостави успешно. Прогноза 1.

Сундсвал – Хелизинборг
Швеция
Час – 17:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
И двата отбора не се намират в добра форма и днес определено нито един от тях няма да има желание да рискува да загуби отново. Класата на двата отбора не се различава много, така че има достатъчно логика да очакваме реми. През миналия сезон, двата отбора си размениха по една победа, време е сега да видим и едно равенство. Прогноза Х.

Олесунд – Розенборг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Розенборг са сериозен доминант през този сезон в първенството, сериозен доминант са и в двубоите си срещу Олесунд. Последните четири от тях бяха печелени неизменно от Розенборг и при това без да допуснат нито един гол. Сегашното състояние на Олесунд не говори за нищо друго, освен за нова тежка загуба. Олесунд записаха след подновяването на сезона две загуби със съответно 4:1 и 4:2. Те са втората най-слаба защита в цялото първенство. Най-силното нападение в елита едва ли ще им прости. Прогноза 2.

Хаугесунд – Викинг
Норвегия
Час – 16:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Още един сблъсък, който отдалече ни мирише на хикс. Двата отбора са на съседни позиции в класирането и евентуалното равенство ще запази шансовете и на двата отбора да се борят за Европа. Погледът към преките двубои също ни показва много изравнени сили, така че има голяма вероятност да не видим победител в този мач. Прогноза Х.