Прогнози 16.07.2018 г.

Елфсборг – Хамарби
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Със три поредни победи може да се похвали отбора на Елфсборг както в последните три кръга на шведското първенство, така и в последните три домакински двубоя срещу Хамарби. Хамарби започна повече от добре първенството и извоюва преднина на върха в класирането, но вече сдаде лидерската позиция след 1 точка в 3 срещи. Гостите не изглеждат в добра форма и очакваме домакините да се възползват от това. Прогноза 1.

Рандерс – Брьондби
Дания
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Датският гранд Брьондби ще излезе за поредната си победа срещу един от по-слабите отбори в датското първенство – Рандерс. Гостите имат 5 победи и 2 равенства в последните 7 срещи помежду им, което не е изненада с оглед на далеч по-сериозните възможности както във финансово, така и в спортно-техническо отношение на Брьондби. Прогноза 2.

Динамо Брест – Шахтьор Солигорск
Беларус
Час – 20:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Четири поредни победи записа Динамо Брест, като в тях тимът има 14 вкарани гола срещу 2 допуснати, което е сериозна атестация за високи постижения. Формата им според нас ще е достатъчна за победа над Шахтьор Солигорск, който се представя прекрасно като домакин, но не е толкова стабилен в гостуванията си. Прогноза 1.

Брейдаблик – Фьолнир
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Третият в исландското първенство Брейдаблик е с три победи и две равенства в последните пет свои срещи, докато гостите Фьолнир са с пет загуби в шест двубоя и това им отрежда 10-ото място в първенство с 12 отбора. Логично е да очакваме отборът с най-добрата защита в първенството да се справи с отбора с най-слабата отбрана. Прогноза 1.