Прогнози за 16.07.2020 г.

Испания | Ла Лига
Реал Мадрид - Виляреал
10:00 pm
В днешния ден Мадрид очаква да празнува шампионската титла. В 22:00 ч. ще започнат паралелно всички мачове от предпоследния кръг на Ла Лига, а Реал има аванс от 4 точки преди края. “Белият балет“ спечели всичките си 9 мача след карантината, така че едва ли някой се съмнява, че са в много добра форма и че могат да не спечелят първенството. Очакваме да го направят без проблеми още днес срещу Виляреал, чиято форма спадна в последната седмица. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Испания | Ла Лига
Валенсия - Еспаньол
10:00 pm
Еспаньол е единственият сигурен изпадащ към момента. Каталунският клуб изглежда отчаян от неочаквания провал и в последните 7 кръга няма нито една спечелена точка. Валенсия е в доста слаба форма, но все още има шанс да се бори за място в Европа. Шансът определено не е висок, но са длъжни поне да опитат с домакинска победа срещу последния. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Испания | Ла Лига
Реал Сосиедад - Севиля
10:00 pm
Реал Сосиедад също се бори за Лига Европа, но тяхната позиция е доста по-изгодна и две победи до края ще им гарантират европейската квота. Днес срещат един отбор, който вече си е гарантирал участието в Шампионска Лига и може да гледа по-лежерно към последните два кръга. “Андалусийците“ продължават участието си в тазгодишното издание на Лига Европа, така че очакваме да насочат мислите си натам за сметка на днешния мач. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.30

Сигурност: 60%
Испания | Ла Лига
Бетис - Алавес
10:00 pm
Най-вероятно Алавес ще се борят повече за точките в тази среща. Заради доста слабото представяне след почивката пред тях се появи опасността от изпадане. Разликата до зоната на изпадащите е 4 точки, така че за сега ситуацията изглежда спокойна за тях, но не и сигурна. Бетис е с малко повече точки - малко, но достатъчно за гарантирано оцеляване. Това ще бъде голямата разлика в мача - единият отбор е осигурил оставането си в Ла Лига, а другият се нуждае от още малко точки. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%