Прогнози за 16.08.2017 г.

Апоел Беер Шева – Марибор
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Израелският шампион показа в мачовете си срещу Лудогорец колко труден за побеждаване съперник е, особено на своя стадион. Отборът на Марибор със сигурност е на по-ниско ниво от този на Лудогорец, така че можем да очакваме и доста по-лесен успех за израелците на своя стадион. Прогноза 1.

Наполи – Ница
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Макар да трябва да се отбележи, че Наполи все пак е фаворит, то не може да не се и отбележи, че букмейкърите дават прекалено голям кредит на италианския отбор. Ставката за победа на домакините в Bet365 е едва 1.30. Разликата между двата отбора далеч не е толкова голяма и в двубоя може да се случи абсолютно всичко. Никак не малка ни се вижда вероятността Ница да не загубят в гостуването си в Неапол, още повече като вземем предвид и колко често италианските отбори се провалят в плейофите на Шампионската лига. Прогноза двоен шанс Х2.

Селтик – Астана
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Мъри Стоилов и неговия Астана изтеглиха късата клечка в шампионския поток на плейофите на ШЛ, тъй като Селтик бе може би най-силният сред поставените тимове в него. Факт е, че през миналия сезон, когато двата тима се срещнаха в третия предварителен кръг, Астана измъчи противника си, но все пак “Детелините“ тогава спечелиха двубоя на “Селтик Парк“ и продължиха напред. Очакваме да го направят и сега. Прогноза 1.

Инстанбул ББ – Севиля
Шампионска лига Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Макар испанците да са по-добрият отбор, то вторият в турското първенство от миналия сезон може поне да запише равен в домакинството си. Инстанбул ББ е много силен домакин, който няма нито едно поражение на собствен терен за последната година. Севиля пък по никакъв начин не може да бъде определен като силен гост, така че равенството тук е напълно възможна и много вероятна опция. Прогноза Х.