Футболни прогнози с добра успеваемост

Зрински Мостар – Лудогорец
Лига Европа, 3-ти квалификационен кръг
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Лудогорец за пореден път създадоха много положения в домакинския си мач срещу босненския Зрински, но не успяха да вкарат повече от едно попадение. Все пак ясно се видя голямата разлика в класите и, дори отново топката да се затруднява да влиза в мрежата на противника, все пак смятаме, че Лудогорец ще успее да намери начин да спечели и втората среща. Прогноза 2.

Аталанта – Апоел Хайфа
Лига Европа, 3-ти квалификационен кръг
Час – 21:00
Прогноза – 2 (+2,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Букмейкърите според нас надценяват усилията, които ще вложат Аталанта в този мач. Напълно нормално ще е те да спечелят, но това едва ли ще стане с повече от гол-два разлика с оглед на започващото дни по-късно първенство на Италия и с оглед на убедителната победа с 4:1, която им дава пълно спокойствие за днешния мач. Прогноза 2 с азиатски хендикап +2,5 гола.

Жалгирис – Севиля
Лига Европа, 3-ти квалификационен кръг
Час – 20:00
Прогноза – 1 (+2,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Същата прогноза ще дадем и за мача на Севиля срещу литовския Жалгирис. Стартът на Ла Лига също чука на вратата, като мачът на Севиля е само три дни по-късно след днешния двубой. И от тях очакваме доста пестелива игра, а не бива да пропускаме и факта, че Жалгирис бяха победени само с един гол разлика в Испания, което показва, че литовците могат да се противопоставят на този немотивиран отбор на “Андалусийците“. Прогноза 1 с азиатски хендикап +2,5 гола.

Кукеши – Торпедо Кутаиси
Лига Европа, 3-ти квалификационен кръг
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Грузинския Торпедо категорично показа кой е по-класният отбор с победата си с 5:2. Сега, при такъв висок коефициент, залогът за тях няма как да не си струва. Това все пак определено не е отбор на ниво, който би спестявал сили в който и да е мач от европейските турнири. Прогноза 2.