Прогнози за 16.10.2018 г.

Франция – Германия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Виждаме предимство за “Петлите“ в дербито на днешния ден. Световните шампиони направиха равен като гост Мюнхен, а след това победиха Холандия. Немците пък загубиха от Холандия и по този начин се движат с една точка в класирането. Германия не е в най-добрата си форма и това започна да си личи още от Световното първенство, а поражението с 3:0 преди дни от “Лалетата“ тотално ни убеди, че днес победител ще бъде френския национален отбор. Прогноза 1.

Украйна – Чехия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Украйна има предимство от три точки пред Чехия в класирането, което се дължи на победата им в директния двубой. Украинците направиха преди дни и равен като гост на Италия, което ни показва, че двете им победи в Лигата на Нациите не са случайни. Ние залагаме за трета такава срещу отбор, който вече победиха като гост. Прогноза 1.

Норвегия – България
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
“Трикольорите“ ни дадоха достатъчно причини да вярваме в техните възможности. Деветте точки и временното лидерство ще дадат увереност на нашите и ще постави домакините под напрежение, защото те знаят, че България ще остане абсолютен фаворит за излизане от групата, освен ако не загуби днес. Оценяваме като висока вероятността избраниците на Петър Хубчев да не загубят в Норвегия. Прогноза двоен шанс Х2.

Словения – Кипър
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Няма да бъде изненада за нас, ако Кипър отново успее да обърка сметките на Словения. Домакините продължават да разочароват с представянето си и все още нямат спечелена точка, докато Кипър се доказаха като сериозен и корав за побеждаване отбор, който не се даде лесно в нито един от мачовете си, а срещу Словения дори успя да победи. Прогноза двоен шанс Х2.