Сигурна футболна прогноза за деня

Берое – Лудогорец
България
Час – 17:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Днес ще се изиграе отложения мач между Берое и Лудогорец от програмата на първия кръг на Първа професионална лига. При победа, Лудогорец ще се откъснат на три точки пред Левски на върха в класирането. Берое започнаха добре кампанията, но в последно време играта им не върви по най-добрия начин. Тимът има само една победа в последните си седем двубоя. Няма съмнение кой е по-класния отбор. Прогноза 2.

Сирианска – Васалунд
Швеция бараж
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Сирианска и Васалунд ще определят кой от двата отбора ще участва в шведската Суперетан дивизия и кой ще се състезава в Дивизия 1. Домакините са отборът от горната дивизия. Те завършиха много добре сезона, а добрата им игра се прояви и в първия мач от баража, който бе спечелен с 2:0 на стадиона на Васалунд, което им дава голяма доза увереност. Сирианска е доста по-добрият отбор и едва ли у дома ще се затрудни да направи още една победа. Прогноза 1.

Ботафого – Чапокоензе
Бразилия
Час – 23:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Домакините се намират на пето място в класирането, докато противникът им е десети. В последните си седем мача, домакините имат пет победи и две загуби. Противникът им има едва две победи в последните десет двубоя. Ботафого ни се струва като големия фаворит в двубоя. Прогноза 1.

Коритиба – Санта Круз
Бразилия
Час – 01:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
През нощта ще се изиграе и двубоя между 15-ия Коритиба и 19-ия Санта Круз. Гостите нямат никакви шансове да се спасят от изпадане, докато запазването на елитния статус за домакините е под въпрос. Макар и за момента да са четири точки над чертата, оставането им в никакъв случай на е гарантирано, затова трябва да направят всичко възможно да спечелят ценни три точки срещу един от най-големите аутсайдери в първенството. Така, както ги победиха като гост в началото на първенството. Прогноза 1.