Подробни футболни прогнози

Ботафого – Атлетико ГО
Бразилия
Час – 00:00
Прогноза – 2 DNB
Коефициент – 5.75
Сигурност – 3/10
В нощта между 16 и 17 ноември ще се изиграят няколко интересни мача от бразилските терени, един от които е този между Ботафого и Атлетико ГО. За гостите победата ще е много ценна, тъй като само тя ще запази надеждата им за оставане в елита. Те спечелиха последния си мач, а и направиха равен срещу Ботафого в началото на сезона, така че шансовете им са живи. Домакините не се намират в силна форма, като спечелиха само два от последните си седем мача. Залогът е рисков, но според нас рискът си заслужава. Прогноза 2 с опцията “Равен Няма Залог“.

Палмейрас – Спорт Ресифе
Бразилия
Час – 00:00
Прогноза – Гол/Гол
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Палмейрас е отборът с най-много голове в бразилската Серия А – 53 гола в 34 мача. Гостите също са с доста висок брой. Макар да са в зоната на изпадащите, те имат почти толкова попадения, колкото има и лидера в класирането. Палмейрас се разписаха във всеки един от последните си девет мача, а гостите – в седем двубоя от последните осем кръга. Прогноза “И двата отбора да отбележат гол“.

Билерикай – Ледърхед
ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Смятаме, че гостите са доста подценени в този мач, явяващ се преиграване на първия кръг във ФА Къп. Ледърхед направиха равен на Билерикай само преди 11 дни за купата, а освен това имат и две победи в последните четири директни двубоя за първенство срещу днешния си противник. Вярно е, че домакините са в по-добра форма, но и гостите имат своите шансове и те са по-големи от тези, които им отреждат букитата. Прогноза двоен шанс Х2.

Спортинг – Фамиликао
Купа на Португалия
Час – 23:30
Прогноза – 1 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Едва ли втородивизионния Фамиликао има някакви шансове срещу втория в елита Спортинг в този мач за купата на страната. Най-вероятно домакините ще си вземат мача с поне три гола разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2,5 гола.