Прогнози за 16.11.2018 г.

Холандия – Франция
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Световният шампион Франция победи Холандия в първия мач от Лигата на Нациите, както и на два пъти в течението на квалификациите за Мондиала. Сега “Петлите“ са първи и в групата, с което затвърждават реномето си на един от най-добрите, ако не и категорично най-добрият отбор в света. Слабата в последните години Холандия е аутсайдер срещу Мбапе и неговите съотборници. Прогноза 2.

Словакия – Украйна
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Безапелационният отбор на Украйна вече е сигурен победител в своята група от турнира, след като не загуби нито една точка в трите си мача до момента. Словакия пък не успя да спечели нито една точка. Сериозна разлика в резултатите, която ни кара да поставим залог за възпитаниците на легендата Андрий Шевченко. Прогноза двоен шанс Х2.

Уелс – Дания
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не се очакват много голове в един от най-напрегнатите мачове за деня, в който Уелс и Дания ще се опитат да разплетат възела в сложната битка за първото място в групата. Който и да спечели ще си гарантира първата позиция, а при равен всичко ще зависи от последния мач на “Червения динамит“ срещу Ирландия след три дни. Двата отбора не правят интересни мачове, когато залогът стане голям. Нито един от мачовете на Дания в Лигата на Нациите и на Световното първенство не бе с Над 2,5 гола, а Уелс завършиха световните квалификации с осем поредни мача с 0, 1 или 2 гола. Прогноза Под 2,5 гола.

Кипър – България
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Макар и със сигурност да ни очаква много здрав сблъсък, смятаме, че голяма част от инерцията на българите ще се е запазила и те ще победят по някакъв начин Кипър в този изключително важен мач за нас, който може да ни приближи толкова близко до Европейско първенство, колкото не сме били от повече от десетилетие. Залогът е огромен и със сигурност мотивацията сред избраниците на Петър Хубчев ще бъде на върхово ниво, докато за Кипър мачът е от далеч по-малко значение. Прогноза 2.