Прогнози за 16.11.2019 г.

Русия – Белгия
Квалификации за ЕП
Час – 19:00
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Русия и Белгия направиха безапелационни кампании и спечелиха абсолютно всичките си мачове. Русия не успя да победи единствено в директния сблъсък с Белгия, загубен с 3:1 в полза на “Червените дяволи“. “Сборная“ обаче вкараха 26 гола в следващите 7 мача и спечелиха повече от половината си мачове с 4+ гола разлика. Домакините все още могат да завършват пред Белгия, но ще им трябва победа с разлика. Белгийците вкараха 30 гола в кампанията си и най-логичното нещо за нас е двата толкова лесно вкарващи попадения отбора да се разпишат поне по веднъж и тази вечер. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Израел – Полша
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Полша си осигури Европейското първенство с двете победи през октомври и сега ще играе най-вече за забавление, но и за гарантиране на първото място в групата. Поляците спечелиха 6 от 8 мача и инкасираха едва 2 попадения във всички тях. Израел са на четвърто място и на практика шансовете им за големия европейски форум угаснаха с поражението от Австрия през октомври. Смятаме, че “Дружина Полска“ е по-вероятният победител в този мач с изравнени коефициенти. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Хърватия – Словакия
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Хърватия се нуждае от една точка, за да си осигурят първото място в групата. Ако не я спечелят обаче, има голям шанс да изгорят и да завършат едва трети. “Шахматистите“ имаха колебания в гостуванията си, но у дома са без загубени точки и би трябвало да успеят да се вдигнат за големия мач. А техните качества ги знаем много добре от Световното в Русия. Прогноза 1.

Северна Ирландия – Холандия
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Северна Ирландия взеха добър аванс в първите 4 кръга на групата, но в тях играха само срещу Естония и Беларус. За тяхно съжаление обаче се пропукаха веднага след като дойдоха мачовете с големите отбори. Северноирландците загубиха от Германия и Холандия с разлика. “Лалетата“ имат впечатляващите 4 поредни победи с 13:4 голова разлика, в т.ч. и успех над Германия с 2:4. Прогноза 2.