Футболни прогнози от най-добрите първенства

Рен – ПСЖ
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 1 (+2,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Съмняваме се ПСЖ да успее да победи Рен с повече от два гола разлика, ако изобщо успее да победи. Рен играе много силно пред собствена публика и спечели последните си четири домакинства. В същото време, ПСЖ показва признаци на трудности и загуби последното си гостуване, а в нито един от последните си пет мача не успя да победи с три или повече гола преднина. В последните два мача между Рен и ПСЖ на стадиона на Рен, столичани успяха да победят трудно с 1:0. Очакваме и днес в най-добрия за тях случай да вземат една трудна победа. Прогноза 1 с азиатски хендикап +2,5 гола.

Страсбург – Тулуза
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Страсбург е отборът в по-добра форма от тази двойка. Домакините нямат загуба в пет поредни кръга, а в последните два спечелиха шест точки. Една от победите им е спомената загуба на ПСЖ. Противникът им Тулуза загуби последните си три гостувания, така че очакваме Страсбург да продължи силната си поредица. Прогноза 1.

Монпелие – Метц
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Монпелие е един много стабилен отбор, който се движи на седмо място в класирането и може да се похвали с най-добрата защита в първенството – едва 10 допуснати гола в 17 мача. Да, за сметка на това нападението им не е достатъчно ефективно, но все пак трябва да бъде достатъчно, за да пробият най-слабата защита – тази на Метц. Гостите са на незавидното 20-о място в таблицата със срамния актив от 5 точки след 17 кръга. Прогноза 1.

Каен – Гингам
Франция
Час – 21:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Във всеки един от последните три срещи на Каен и Гингам видяхме максимум две попадения. Освен това, и двата тима имат по четири мача с под 2,5 гола в последните си пет двубоя. Прогноза Под 2,5 гола.