Прогнози за 16.12.2019 г.

Каляри – Лацио
Италия
Час – 21:45
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Каляри и Лацио рядко пропускат да вкарат гол в своите мачове, да не кажем почти никога. Каляри не вкара гол в първия кръг срещу Бреша, но след това отбеляза във всеки един от следващите си мачове до днешния ден, като в последните 6 кръга имат поне по 2 вкарани гола. Лацио също имат само един мач без гол в Серия А плюс още един в Лига Европа. При тях още по-впечатляващото е, че имат най-малко 2 гола в последните 10 кръга на Калчото. Прогноза Двата отбора да отбележат – да.

Кристъл Палас – Брайтън
Англия
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
При мачовете на Кристъл Палас головете не падат чак толкова лесно, но и коефициентът е много по-висок. Докато те имат повече мачове с Под 2,5 гола, Брайтън балансират с много повече двубои оувъри. Важни са и преките мачове, където в 4 поредни случая имаме поне 3 вкарани попадения. Прогноза Над 2,5 гола.

Санта Клара – Спортинг
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.95
Сигурност – 6/10
Спортинг не изглеждат готови за борба с Бенфика и Порто за местата в Шампионска Лига, но са напълно достойни да вземат място в Лига Европа – там, където играят и сега и ще продължат да играят напролет. В рамките на първенството и Лига Европа Спортинг имат 9 победи в последните 12 мача, което не е никак лош показател. Санта Клара са 15-и и най-доброто, до което достигнаха през последните 7 кръга, е равенството. Прогноза 2.

Порто – Тондела
Португалия
Час – 22:15
Прогноза – Порто да победи на нула – Да
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
След 5 поредни победи без допуснат гол на Порто срещу Тондела, очакваме продължение на традицията и нова подобна победа на “Драконите“, които показват впечатляващата статистика от 15:0 в домакинствата на “До Драгао“. Прогноза Порто да победи на нула – Да.