Футболни прогнози за днес

Айнтрахт Франкфурт – Майнц 05
Германия
Час – 16:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Очакваме Айнтрахт да продължат превъзходната си серия на домашна сцена и да се захванат още по-здраво за битката за Топ 4. Домакините са в серия от четири поредни победи във Франкфурт и в момента са на пето място, изоставайки на само 4 точки от втората позиция. Гостите са 16-и и само това може да ви покаже, че не се представят убедително, а още по-неубедителни са изявите им когато гостуват. Прогноза 1.

Аугсбург – Вердер
Германия
Час – 16:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Залог за голове ще потърсим в мача между Аугсбург и Вердер. Във всеки един от последните пет мача между тях се отбелязаха три или повече попадения, а и двата тима направиха зрелищни мачове с по 4 гола в миналия кръг. Прогноза Над 2,5 гола.

Хамбургер – Херта
Германия
Час – 16:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Макар в мачовете между Хамбургер и Херта през последните години обикновено домакина да побеждаваше, сега не виждаме как домакините ще спечелят трите точки в тази си форма. Те спечелиха за последно през ноември месец и са на предпоследно място с 18 точки. Доста повече точки има в актива си тимът на Херта – 32. Те имат почти еднакъв брой спечелени точки у дома и като гост през този сезон, така че в случая гостуването в Хамбург едва ли толкова ще ги притесни. Прогноза двоен шанс Х2.

Волфсбург – Шалке 04
Германия
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
4 поредни победи записа тимът на Шалке и сега той се настани на много удобното второ място в класирането. За да не падне бързо от него обаче, Марко Пяца и компания ще трябва да победят слабо играещият тим на Волфсбург. Домакините имат 1 спечелена точка в последните 5 мача. 1 равен и 4 загуби имат и в последните си 5 мача срещу Шалке. Прогноза 2.