Прогнози за 17.03.2020 г.

Турция | Суперлига
Гьозтепе - Ризеспор
7:00 pm
Гьозтепе срещу Ризеспор е единственият официален мач в Европа, който ще се играе в днешния ден. В него домакин е 8-ият в класирането Гьозтепе, а гост е 16-ият Ризеспор. И двата отбора не са в добра форма, но слабото представяне на гостите продължава много по-дълго - те нямат победа в последните почти два месеца, докато за Гьозтепе слаб е единствено месец март, докато преди това се представяха на много високо ниво. Но дори и сега единствената им загуба у дома е от борещия се за титлата Инстанбул ББ. Преди това последната им домакинска загуба бе през октомври Същевременно, Ризеспор има 8 точки в 12 гостувания. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Аржентина | Национал Зона Б
Химнасия Мендоза - Сармиенто
10:45 pm
Национал Зона Б е една от двете втори лиги в аржентинския футбол. Химнасия Мендоза изигра страхотни два мача в последните кръгове, побеждавайки убедително отбори от топ 8 в класирането с резултати 3:1 и 1:5. Сармиенто изпадна в дупка след един като цяло силен сезон за последните 3 кръга нито успя да вкара гол, нито да запази суха мрежа. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.25

Сигурност: 60%
Бразилия |
СЕ Гама - Реал Бразилия
1:00 am
В този мач от бразилската футболна система ще заложим за най-силният отбор в това първенство, който няма загуба в последната една година. Реал Бразилия е един от отборите, срещу които Гама не среща трудности - 4 поредни победи в директните мачове. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%