Прогнози за 17.05.2020 г.

Германия | Бундеслига
Кьолн - Майнц 05
4:30 pm
12-те гостувания на Майнц през този сезон доведоха до изумителните 4,25 гола средно на мач, което е повече от всеки друг тим в Бундеслигата. Що се отнася до Кьолн - всички мачове на домакините през 2020 г. (8 на брой) завършиха с Над 2,5 гола, каквато е и нашата прогноза за тази среща.

Прогноза

Над 2,5 гола

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Германия | Бундеслига
Унион Берлин - Байерн Мюнхен
7:00 pm
Унион Берлин успяваха да се вдъхновят от магичната атмосфера в своите домакинства и записаха добри резултати в тях, но тази атмосфера ще липсва днес и до края на първенството. Байерн стартира със слаба игра новия сезон, но след това нещата се промениха и “Баварците“ отново заиграха на едно от най-високите нива в Европа. В последните 11 кръга тимът спечели 31 точки и успя да застане на първата позиция. Сезонът им е много силен и в Европа. Гостите трябва да победят под натиска на Борусия Дортмунд и останалите отбори под тях в класирането. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

2 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Беларус | Висша лига
Динамо Минск - Ислоч
5:00 pm
Ислоч е с големи проблеми за този мач, след като основни играчи на отбора дадоха положителен тест за коронавирус и няма да играят днес, а в допълнение към това са и други контузии. Гостите отмениха последните си тренировки преди мача, което ще даде не по-малко отражение. Те играха само два пъти далеч от дома през този сезон и загубиха и двата мача. Динамо Минск играе доста по-добре, след като смениха треньора си, но незаслужено загубиха в последните си два мача. Очакваме още повече мотивация за победата от тях и постигане на целта. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
Рух Брест - ФК Смолевичи
7:00 pm
От тези два новака във Висшата лига на Беларус Рух Брест започна доста по-уверено. Те спечелиха 12 точки до сега и в последните 5 кръга нямат загуба. Смолевичи все още е в очакване на първата си победа за сезона. С 3 точки от 7 кръга, те ще трябва да извървят дълъг път, ако искат да се спасят. Сезонът е едва в началото си и има време за подобрение, но в сегашното им състояние нямат големи шансове като гост на Рух. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%