Прогнози за 17.06.2017 г.

Кристиансунд – Олесунд
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Кристиансунд и Олесунд имат много подобни резултати в последните си двубои – и двата тимат имат загуба, победа, равен, победа и още една победа за последните си пет двубоя. В цялостното класиране, Олесунд има малко повече точки от противника си, но пък Кристиансунд са домакини, което дава своето предимство и така и в това отношение везните се изравняват. Прогноза Х.

Слиго Роувърс – Голуей
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
И двата отбора са спечелили над 70% от точките си през сезона в домакинските си двубои, което ни навежда към мисълта, че домакинът трябва да има осезаемо предимство в този мач. Фактът, че Голуей загубиха последните си три мача допълнително накланя везните към Слиго Роувърс. Прогноза 1.

Русия – Нова Зеландия
Купа на Конфедерациите
Час – 18:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
В двубоя от първия кръг на Купата на Конфедерациите, Русия има очевидно предимство в класите срещу скромния тим на Нова Зеландия. Нова Зеландия загуби двете си контроли в началото на юни от други два европейски тима – Беларус и Северна Ирландия – които са от по-нисък ранг в сравнение с Русия. Руснаците ще бъдат крайно мотивирани да се представят добре в последния си официален турнир преди домакинското Световно първенство. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Ню Йорк Сити – Сиатъл Саундърс
САЩ
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Ню Йорк Сити, отборът на Давид Вия, и Сиатъл Саундърс се изправят в двубой от 16-ия кръг на първенството. В момента, домакините са на четвърто място, а гостите на 13-то, макар разликата в точките да не е чак толкова голяма. Сиатъл Саундърс не показват най-силното си лице в гостуванията, като паднаха в последните три такива и то с резултати 3:0, 3:0 и 4:1. Смятаме, че и силният тим на Ню Йорк Сити ще успее да ги победи. Прогноза 1.