Прогнози за 17.06.2018

Коста Рика – Сърбия
Световно първенство
Час – 15:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Коста Рика се определя като аутсайдърът в тази група, чиито шансове за продължаване напред са направо нереалистични. Да, те направиха един невероятен пробив преди четири години, но едва ли ще имат късмета да го направят отново. Още първият им съперник ни изглежда като твърде високо препятствие за играчите от тази страна в Централна Америка. Всъщност, голямата звезда на отбора е вратарят им Кейлор Навас, докато повечето от останалите играчи се състезават в Европа, но в отбори от по-ниско ниво. Сръбският отбор има чудесна сплав от опитни и млади звезди, в това число играчи като Александър Коларов, Бранислав Иванович, Неманя Матич, Сергей Милинкович-Савич и Александър Митрович. Нашият залог е за отбора с по-силните футболисти. Прогноза 2.

Бразилия – Швейцария
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Винаги подобен коефициент за Над 2,5 гола си заслужава, когато играе Бразилия. Швейцарците също не са отбор, който би изпаднал в глуха защита. На Световното в ЮАР, феновете видяха общо 13 гола в трите мача в групата на “Кръстоносците“, като всеки един от тях бе с Над 2,5 гола. Прогноза Над 2,5 гола.

Германия – Мексико
Световно първенство
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки че мексиканците не бива да се подценяват напълно и въпреки че Германия направи някои слаби игри в контролите си, все пак не виждаме как Мексико ще вземе нещо на “Бундестима“, още повече на Световно първенство. Германия срещна Мексико на голям форум преди две години – полуфинал за Купата на конфедерациите – и тогава поведоха с 2:0 още до осмата минута и в крайна сметка спечелиха с 4:1. Доминация за играчите на Йоаким Льов очакваме днес. Прогноза 1.

Левангер – Мьондален
Норвегия 2
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В мач от втория ешалон на Норвегия, Мьондален гостува на Левангер след четири поредни победи в своите мачове и делейки второто място в таблицата, докато противникът им е в зоната на изпадащите. Мьондален е също така и най-силният гост в тази дивизия, допускайки едва 2 гола в 6 мача като гост през сезон 2018. Прогноза 2.