Прогнози за 17.06.2019 г.

Япония – Чили
Копа Америка
Час – 02:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
В нощта между понеделник и вторник Япония и Чили ще започнат участието си на Копа Америка. Ние ще се насочим към Япония с оглед на това, което направиха на Световното първенство, където излязоха от групата си и бяха на косъм от побеждаване на Белгия в елиминациите, а и на успешното им представяне на Купата на Азия, където спечелиха 6 поредни победи преди загубения финал. Чили спечели последните два турнира за Копа Америка, но въпреки това не можем да заложим за тях, след като не се класираха за Световното, а и в контролите си не бяха никак убедителни. Последните години на Чили не са много силни, докато Япония се представя силно в тях. Прогноза двоен шанс 1Х.

ВПС Вааса – КуПС Куопио
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
След изиграни по 10/11 мача във финландската Вейкауслига, ВПС Вааса и КуПС Куопио ще изиграят отложен мач от първия кръг на шампионата. Това ще бъде поредният шанс за домакините да спечелят първа победа, но едва ли ще им се получи и този път. Те започнаха първенството с много равенства, но в последните кръгове дори има деградация и започнаха да губят срещите си – 4 поредни загуби има ВПС Вааса. КуПС спечели 4 победи в последните 7 кръга, а трите им поредни победи като гост на ВПС ги правят още по-силен фаворит. Прогноза 2.

Стабек – Тромсьо
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
И двата отбора имат по 7 точки в актива си, но Стабек е с 2 мача по-малко, а освен това всичките им точки са спечелени у дома, заради което ги приемаме като фаворит срещу Тромсьо, които не взеха точка в последните си 2 гостувания. Прогноза 1.

Йоргрите – ГАИС
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
С победите си от последните 2 мача Йоргрите се настаниха удобно в горната половина на класирането. Заради тези победи и 2-те поредни загуби на ГАИС букмейкърите сега определят домакините като фаворит, но ГАИС допусна пораженията като гост от първия и втория в класирането, при това не се и дадоха лесно, така че тези загуби не означават, че тимът е започнал да играе по-слабо. Преди това имаха само 1 загуба в последните си 5 мача, а срещу Йоргрите не са губили в 6 поредни срещи. Прогноза двоен шанс Х2.