Прогноза за мачовете днес

ФК Лахти – РоПС Рованиеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Формата на РоПС е много по-добра от тази на противника им. Те са в серия от три поредни победи, докато ФК Лахти имат една победа в последните си пет официални сблъсъци. Преките срещи между ФК Лахти и РоПС Рованиеми също са в полза на гостите – 3 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните пет мача. Prognozi365 – двоен шанс Х2.

Илвеш – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
ХИК Хелзинки са в яростна битка за първото място. В момента те си го делят с равни точки с ИФК Мариехамн, като двата отбора вече натрупаха 9 точки аванс пред следващия отбор в таблицата. Гостите показват отлични игри и би било напълно заслужено, ако в крайна сметка стигнат до титлата. В началото на сезона, ХИК победиха Илвеш с 5:1. Вярно, че Илвеш са много по-силни като домакин, но гостите вече на няколко пъти през сезона показаха, че могат да преминават през тежки изпитания. Прогноза 2.

ПК 35 Вантаа – ИФК Мариехамн
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Като гледаме съперника на директния опонент за титлата, едва ли някой ще грабне еднолично водачеството след този кръг. Те се изправят срещу отбор от дъното на класацията. Като се има предвид, че ИФК Мариехамн е най-силният гост в първенството със само 3 допуснати гола в 7 мача, победата за гостите ни се струва силно вероятна. Прогноза 2.

Стромгодсет – Тромсьо
Норвегия
Час – 16:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Очакваме домакините да спечелят без особени затруднения – такива, каквито нямаха в последните си три мача като домакин срещу Тромсьо. Още повече, че Стромгодсет са в серия от 7 мача с победи като домакин и като цяло са много по-високо ниво от Тромсьо. Прогноза 1.