Прогнози за 17.07.2017 г.

Септември – Дунав
България
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Докато софийския Септември дебютира в Първа Професионална Лига, Дунав има на сметката си един много положителен сезон, в който дори успя да се класира за Лига Европа. Добрите футболисти на гостите показват добра форма, която би трябвало да е напълно достатъчна, за да вземат гостуването си на доста по-нискокачествения тим на Септември. Прогноза 2.

Елфсборг – Хамарби
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Елфсборг играе доста силно напоследък – 4 победи и 2 равенства в последните 6 кръга – за сметка на по-слабото си начало. При Хамарби ситуацията е коренно противоположна – за сметка на по-стабилния си старт на първенството, сега тимът има само 2 победи в последните 6 кръга. Това, гарнирано с факта, че през миналия сезон Елфсборг би Хамарби и в двата мача и то с разлика, ни кара да мислим, че победата ще отиде при домакините. Прогноза 1.

Йонкьопингс – Хекен
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
И двата отбора направиха равенства в повече от една трета от мачовете си до момента, което само по себе си прави залогът за равенство при този коефициент интересна възможност. Освен това, двата отбора са много равностойни и букмейкърите им дават почти равни шансове, а и в последния директен мач помежду си не успяха да се победят. Прогноза Х.

Фьолнир – Гриндавик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Изненадващо за нас букмейкърите дават по-ниския коефициент за Фьолнир, тъй като домакините са последни в класирането и имат 3 поражения и 2 ремита за последните 5 кръга. Гостите пък делят първото място и имат 1 загуба за всички 10 изиграни кръга до момента. Не вярваме Гриндавик да паднат. Прогноза 2.