Футболни прогнози с добра успеваемост

Крузейдърс – Лудогорец
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
След видяното в първия мач, всичко освен убедителна победа за Лудогорец ще бъде сериозна изненада. “Орлите“ показаха, че са значително по-класният отбор и това бе отчетено и от двата лагера. Успехът със 7:0 гарантира продължаването напред, но въпреки това смятаме, че българите ще направят необходимото да спечелят отново, най-малкото за увеличаване на коефициента си. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

ТНС – Шкендия
Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Шампионът на Уелс ТНС показа в първия кръг, че клубният футбол в тази страна все още е далеч от нужното ниво. Победата с 5:0 за Шкендия, които са абсолютен хегемон в Македония и станаха шампиони с 35 точки разлика пред втория, ги класира напред, но, подобно на Лудогорец, очакваме да вземат и реванша. Прогноза 2.

Хонвед – Работнички
Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Положителен резултат очакваме и за друг популярен македонски отбор – Работнички. Те спечелиха домакинския сблъсък с 2:1 и сега им е необходимо просто да направят едно равенство, за да се класират за втория кръг. Те бяха по-добри в първата среща и ще е напълно логично да продължат напред. Прогноза двоен шанс Х2.

Левски – Вадуц
Лига Европа
Час – 18:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Като имаме предвид какво се случи в първия мач, няма да бъде никаква изненада, ако Вадуц направят равен или победа на “Герена“ и продължат напред. Лихтенщайнския отбор се оказа доста неудобен за колебливия Левски и не бихме казали, че “Сините“ заслужаваха нещо повече в първата среща от загубата с 0:1. Прогноза двоен шанс Х2.