Прогнози за 17.07.2020 г.

България | Плейоф
Дунав Русе - Монтана
8:00 pm
Дунав Русе не е в никак добро състояние преди решаващия мач с Монтана. До последно не се знаеше дали домакините изобщо ще играят в тази среща на стадион “Славия“ заради жестоката финансова криза в отбора, която остави тимът с месеци без заплати. Монтана бе в много добра форма преди карантината, но от март месец насам не са играли нито един официален мач - дали това ще им бъде в минус или плюс ще разберем довечера, но все пак смятаме, че имат не малки шансове и са поне равностойни на Дунав в момента, така че такъв коефициент не е за изпускане. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

3.50

Сигурност: 50%
Англия | Висша лига
Уест Хям - Уотфорд
10:00 pm
Не случайно коефициентът за равен е под 3.00, защото едната точка би била добре дошла и за двата отбора. Те са с равни точки - 34 - над зоната на изпадащите. Преднината им пред червената зона е 3 точки и, ако се увеличи на 4 с по една точка в този мач, би било доста добре като се има предвид, че на отборите под тях им остават само два кръга до края. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

2.90

Сигурност: 50%
Беларус | Висша лига
ФК Слуцк - Ислоч
6:00 pm
Слуцк започна сезона изненадващо добре и след това започна също толкова изненадващ и рязък срив. В последните 9 мача тимът не спечели нито една победа, а точките им през този период са едва две. При Ислоч няма толкова големи колебания и отборът редува по 2-3 добри и по-слаби срещи. Време им е за победите. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
ФК Городея - Белшина Бобруйск
8:00 pm
Городея играят срещу последния като домакин - трябва да могат да вземат поне една точка в такъв мач. И те не са много по-напред в класирането, но все пак представянето им е една идея по-добро и все пак са домакини. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%