Селтик – Апоел Беер Шева
Плейоф Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Можем да бъдем малко предпазливи за този мач с оглед на успехът на Апоел срещу Олимпиакос в предния кръг, но това не променя факта, че “Детелините” са далеч по-класния отбор. На “Селтик Парк” пред многохилядната публика изглежда доста малко вероятно да не спечелят. Прогноза 1.

Лудогорец – Виктория Пилзен
Плейоф Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 6/10
Лудогорец показаха блестящо лице в мачовете си срещу Цървена Звезда и показаха на света, че имат място в групите на ШЛ. Виктория Пилзен в миналия кръг се измъчиха много срещу един отбор, който е далеч от нивото на Лудогорец. Азербайджанския Карабах за малко да отстрани чехите, но гол в 85-тата минута на реванша обърна развоя на събитията. Лудогорец обаче е по-сериозна хапка и смятаме, че в София българите ще успеят да победят. Прогноза 1.

Дъндалк – Легия Варшава
Плейоф Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Легия Варшава е отборът с много по-големи амбиции и възможности от ирландския Дъндалк. Тимът на поляците струва няколко пъти колкото този на Дъндалк. Коефициентът за полския шампион е достатъчно добър, за да можем да заложим. Прогноза 2.

Порто – Рома
Плейоф Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 3.30
Сигурност – 5/10
Можем да пробваме залог за Рома. Рома е по-добрият отбор от тази двойка. Порто са далеч от нивото, на което бяха преди няколко години. Това е може би най-слабият отбор на Порто от много години насам. Доказателство за това е завършването на трето място в сравнително слабото португалско първенство. Рома продължават да бъдат един от най-силните италиански отбори, а през лятото още повече надградиха състава си. Прогноза 2.